NAŠA PRIČA

HYPE PRODUCTION

Produkcijska kuća Hype Production osnovana je u maju 2020. godine. Vođen višedecenijskim iskustvom i jasnom vizijom, vlasnik i glavni producent, mr Saša Mirković istovremeno je pokrenuo i televiziju Hype. Pored proizvodnje televizijskog programa, Hype Production se bavi produkcijom serijskog i igranog programa, kao i organizacijom muzičko-scenskih projekata, od promocija i spotova, do velikih koncerata i festivala.

Saša Mirković, naš najuspešniji menadžer i muzički producent, koji je doveo Eurosong u Beograd 2008. godine, pod okriljem produkcije okuplja i najtraženija imena ovdašnje muzičke scene; Aca Lukas i Kija Kockar neka su od njih. Kompletan muzički menadžment i booking, osmišljavanje programa i tehnička produkcija događaja koju realizujemo u saradnji sa našom izvršnom produkcijom “Megaton” neizostavan su deo našeg portfolia.

U korak sa svetskim trendovima, Hype production okuplja ne samo muzičke zvezde, već i najuticajnije zvezde društvenih mreža, koje su ujedno i prepoznatljiva lica, voditelji i autori Hype televizije. Na mestu glavnog i odgovornog urednika produkcije je Marina Kotevski Mandić, čije dugogodišnje medijsko iskustvo i energija doprinose strateškom kreiranju i realizaciji programa Hype televizije i produkcije.

Nakon završenog snimanja prve dve sezone serije Aviondžije, Saša Mirković i Hype Production nastavljaju rad na proizvodnji igranog serijskog programa, najavivši nove epizode popularnog sitkoma, kao i novih serija. Serija Aviondžije, produkcija albuma najveće balkanske zvezde Ace Lukasa, brojni koncerti u zemlji i inostranstvu, CD izdanje Zvezde pevaju Čaroliju, brojne televizijske emisije i Hype karavan predvođen našim najpopularnijim mladim zvezdama i influenserima, samo su neki od projekata koje je Hype production sa uspehom realizovala u prvih godinu i po dana svog postojanja.

MEDIJI

O NAMA

NAŠI

PARTNERI