Projekat “Čarolija” je dečiji muzički festival koji se održava već deset godina za redom u saradnji i uz podršku Vlade Republike Srbije, ministarstva kulture i ministarstva prosvete.  Najveći dečiji muzički festival osnovali su Leontina Vukomanović, koja je ujedno i umetnički direktor festivala i producent  Saša Mirković.

Ideja dečijeg muzičkog festivala ” Čarolija” je da se vrati bogata tradicija srpskih stvaralaca za decu -stihovi Ljubivoja Ršumovića i Branka Ćopića, Jove Jovanovića Zmaja, Raše Popova i mnogih drugih  koja je poslednjih godina lagano bledela. Pažljivom selekcijom sadržaja i odabirom kompozicija želja projekta “Čarolija” je da kod dece probudi osećaj prijateljstva, druženja, društvene odgovornosti i brige o drugima, brige o životnoj sredini i razvoj zdravog takmičarskog duha.

Festival nove dečije muzike Srbije “Čarolija” odvija se kroz nekoliko faza i u periodu od nekoliko meseci. Od momenta prvih audicija kada kreće Čarolijin karavan do velikog  superfinala traje višemesečna zabava za mališane širom naše zemlje kroz audicije, polufinale i na kraju veliko superfinale koje se održava u Beogradskoj Areni.

Kako bi se očuvao i pospešio razvoj dečije muzike u Srbiji ideja je da se na festivalu izvode autorske kompozicije naših trenutno najpriznatijih autora srpske pop i rok muzike. Pod umetničkim nadzorom kompozitora i tekstopisca Leontine Vukomanović, vrši se odabir kompozicija koje mališani izvode na festivalu. Istaknuti autori koji se rado odazovu i svojim pesmama daju doprinos festivalu su: Aleksandra Milutinović, Ivana Peters(Negativ), Ana Stanić, Tijana Dapčevć, Zoran Kiki Lesendrić, Bora Čorba, Dejan Cukić, Saša Milošević Mare, Rade Radivojević, Kobac i Kon, Ognjen Amidzić, Vladimir Graić Graja, Radoslav Graić, Nena Leković i još mnogi drugi.