ACA LUKAS

Folk pevač Aleksandra Vukasnović poznatiji kao Aca Lukas rođen je 3.novembra 1968.godine u Beogradu. Još kao dete Aca je pokazivao sklonost ka muzici kojom je ozbiljnije počeo da se bavi kao dvadesetogodišnjak.

Svoje prve nastupe  Aca je imao početkom 90-tih godina na splavu „Lukas” po kome je dobio nadimak. Aca je pohađao i završio osnovnu školu „Filip Višnjić”, nakon koje se upisao u srednju muzičku školu. Svoj prvi album „Ponos i laž” snimio je 1995.godine, a pesma „Kuda idu ljudi kao ja” vinula je Lukasa u zvezde.  U svojoj dosadašnjoj karijeri, Aca Lukas je objavio četrnaest studijskih albuma,  a njegove pesme postale su popularne, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

2021. godine Lukas se publici predstavio u drugačijem svetlu, objavivši autobiografsku knjigu „Ovo sam ja”, u kojoj je otkrio sve vešto čuvane detalje iz svog života.

MAJICE ZA FANOVE

Nešto novo i modeličanstveno. Majice za sve fanove najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa, ali i za sve one koji vole moderne i autentične odevne kombinacije su u prodaji. Majice možete poručiti putem Instagram profila @lukas_style_official. Sve što treba da uradite jeste da
pošaljete poruku u DM i napišete koja vam veličina odgovara a naš tim će vam u najbržem roku odgovoriti.