01

IZNAJMLJIVANJE STUDIJA ZA FILMOVE I SERIJE

HYPE STUDIO U CENTRU GRADA

Najsavreminije opremljen filmski studio Hype produkcije nalazi se u samom centru grada, na Beogradskom sajmu u hali broj 8 i može se rentirati za snimanje serijskih, filmskih i muzičkih programa.
Studio se prostire na 2000 m2 i podeljen je na manji studio od 400 m2 i veći od 1300 m2.
02

KONCERTI

Profesionalna organizacija i celokupan project menadzment za koncerte svih kapaciteta

02

TV PROGRAM

Najbolji TV programi, na svim vrstama digitalnog emitovanja, svim tipovima frekvencija i kreiranje sadrzaja za iste od pocetka do kraja

03

FILMOVI & SERIJE

Izrada filmova i serija, sa najkvalitetnijim video i audio produkcijskim materijalima, LED backscreening, virtualnim setovima, kao i koriscenje najsavremenijih tehnologija za unapredjenje izgleda pre i post produkcije

04

IZNAJMLJIVANJE LUKSUZNIH VOZILA - HYPE LUX LIMO

Ukoliko želite da rentirate najluksuznija vozila u Beogradu, u kompletu ili pojedinačno sa vozačima, na pravom ste mestu. Sa Hype lux limo ponudom luksuznih Mercedes vozila, udobnost i prestiž o kojima ste oduvek sanjali su vam na dohvat ruke.
Rentiranje i rezervaciju luksuznih vozila možete obaviti pozivom na broj +381 63 75 43 546.

04

SNIMANJE I PRODUKCIJA SPOTOVA

Snimanje, produkcija i finalna izrada svih vrsta muzickih, korporativnih, reklamnih i drugih spotova

05

IZVODJAČI

Najbolji i najkvalitetniji muzicki izvodjaci, sa neprevazidjenim scenskim nastupima i dugogodisnjim iskustvom

06

FESTIVALI

Organizacija i kreiranje festivalskih programa, iz koga je proizislo nekoliko nagradjivanih festivala, kao sto su Carolija, Beovizija itd…

07

IZNAJMLJIVANJE VIDEO I AUDIO OPREME

Usluge iznajmljivanja opreme za produkciju video materijala,  kamermanima, njihovim pomoćnicima i produkcijskim kućama za snimanje dugometražnih kratkih ili dokumentarnih filmova, video spotova i televizijskih serija.

08

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Organizacija događaja od idejnog rešenja i koncepta događaja, preko konsaltinga i planiranja, do sprovođenja dogovorenih planova.

picture
09

PRODUKCIJA KLJUČ U RUKE

Sve vrste produkcija, od idejnog resenja, preko organizacije projekta, do razvoja istog, i sprovodjenje do finalnog proizvoda

10

DIZAJN I STRATEŠKI MARKETING

Dizajn i priprema za štampu komunikacija različitih medija

Strateški marketing se definiše kao aktivan proces određivanja i vođenja marketinških aktivnosti prema marketing ciljevima koje smo prethodno osmislili i definisali.

11

INFLUENSERI, GLUMCI, KOMPOZITORI, TEKSTOPISCI I SOLISTI-SVE NA JEDNOM MESTU

12

OSMIŠLJAVANJE I REALIZACIJA REKLAMNIH SPOTOVA I KAMPANJA

Sve na jednom mestu, od pocenog smisljanja reklama i kampanja, do njihove produkcije i realizacije

13

DIGITALNI MARKETING ZA KOMPANIJE

Skalabilan marketing za svaku fazu toka klijenata i svaku prekretnicu na putu našeg kupca.

14

RAZVOJ KORPORATIVNIH PREZENTACIJA I ECOMMERCE REŠENJA

Stvaranje privlačne, informativne i interaktivne veb stranice može vam se činiti kao izazov, ali za naš talentovani, vešt i iskusan tim to je svakodnevna aktivnost.

Razvoj jedinstvenih resenja web prezentacija, korporativnih web prezentacija, online prodavnica (ecommerce) i integracija istih sa online plaćanjima

15

RAZVOJ SOFTVERA

Naš tim za softver i veb aplikacije pruža profesionalnu uslugu razvoja vebaplikacija, uz jačanje vašeg poslovanja – od početnog UKS dizajna do konačne proizvodnje i podrške.

16

RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJA

Razvoj Android aplikacija
Kada govorimo o najbrže rastućoj platformi, dolazi samo jedno ime i to android. Za razvoj koristimo Android Studio i Java tehnologiju


Razvoj iPhone aplikacija
iPhone i iPad promenili su tržište aplikacija širom sveta. Napravili smo aplikacije za Apple Store i imamo znanje u objavljivanju ovih aplikacija jer to možda nije uvek jednostavan proces.


Razvoj hibridnih aplikacija
Hibridne mobilne aplikacije izgrađene su kombinacijom veb tehnologija poput HTML -a, CSS -a i JavaScript -a,  imaju najviše mogućnosti poput izvornih aplikacija. Mogu se izgraditi na osnovu vaših postojećih responzivnih veb lokacija sa nekim prilagođenim funkcionalnostima.

17

RAZVOJ IGARA

Naši stručnjaci za razvoj igara razvijaju 3D igre i aplikacije koristeći Unity 3D alat za različite platforme, uključujući iPhone / iPad, Android telefone, tablete, Windows telefone, SMART TV uređaje itd.

18

SERVERSKA I MREŽNA REŠENJA

Naši sertifikovani DevOPS inženjeri mogu vam pomoći u svim fazama mrežnih i serverskih sistema, uključujući:
Planiranje, dizajn i arhitektura mreže.
Mrežna instalacija i podešavanje performansi.
Instaliranje kablova, prekidača i rutera.
Instalacija servera, virtuelizacija i/ili udaljeni hosting.
Spremnost i oporavak u slučaju katastrofe sa redundantnim sistemima, zakazanim rezervnim kopijama i daljinskom replikacijom.
Procena i primena mera bezbednosti.
Tekuće održavanje uključujući integraciju servera, migracije i nadogradnje.

19

RAZVOJ AI i ML REŠENJA (VEŠTAČKA INTELIGENCIJA i MACHINE LEARNING)

Gotova resenja vestacke inteligencije za brojanje, prepoznavanje lica, inteligentna analitika, pametna resenja za prepoznavanje facijalnih ekspresija i jos mnogo drugih sistema za vestacku inteligenciju.

Ukoliko to resenje nije napravljeno, nasi AI strucnjaci se razviti u sto kracem vremenskom roku

20

MAJICE ZA FANOVE

Nešto novo i modeličanstveno. Majice za sve fanove najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa, ali i za sve one koji vole moderne i autentične odevne kombinacije su u prodaji. Majice možete poručiti putem Instagram profila @lukas_style_official. Sve što treba da uradite jeste da
pošaljete poruku u DM i napišete koja vam veličina odgovara a naš tim će vam u najbržem roku odgovoriti.