MILOVAN STIJOVIĆ

Tiktoker Milovan Stiljović rođen je 4. oktobra 1999.godine. Još u ranom detinjstvu Milovan se izdvajao od svojih vršnjaka, uvek korak ispred, često je bio neshvaćen. Iako nikada nije bio preterano zainteresovan za učenje, već u srednjoj školi osvojio prvu Republičku nagradu u oblasti Gastronomije. Nakon upisa na fakultet, njegova influenserska karijera počinje vrtoglavo da raste.

Karijeru je započeo je na društvenoj mreži TikTok 2020. godine, gde je za kratko vreme dobio veliki broj pratilaca. Nakon ogromnog uspeha na pomenutoj društvenoj mreži, Milovan je svoju popularnost preusmerio na Instagram i Jutjub. Njegov neosporivi talenat i harizmu prepoznao je Saša Mirković koji mu je pružio šansu da se oproba kao voditelj na Hype televiziji. Pored emisije Carpool sa Milovanom, jedne od najgledanijih emisija Hype televizije, Milovan je snimio i prvi singl “Dalai Lama”. 
Tako svestran i ispred svoje generacije, Milovan je na poziciji urednika društvenih platformi i zahvaljujući njegovim doprinosom i marljivim radom, društene mreže Hype produckcije beleže zavidne rezultate.