01

UŽIVO SA LUKASOM

Muzički show u kome domaćin Aca Lukas dočekuje neke od najboljih pevača. Sa svojim sagovornicima Lukas priča o muzici, a imaćete prilike i da čujete neke od najpopularnijih pesama sa naših prostora.

02

RED ZONE

Katarina Ristić bliže vas upoznaje sa intrigantnim, javnim ličnostima koje odgovaraju na direktna,  konkretna i pomalo škakljiva pitanja!  Sagovornike na samom početku očekuju zelena i žuta zona koje ih pripremaju za crvenu zonu u kojoj sledi niz kontroverznih pitanja, a jedini način da izbegnu odgovor je crveni taster koji mogu iskoristiti samo jednom!

03

CARPOOL SA MILOVANOM

Moderni talk show u kome poznati tiktoker Milovan Stijović ugošćava poznate ličnosti u svom automobilu i vozeći se, uspeva da otkrije najzanimljivije pikanterije iz njihovih života.

04

VRELI SUDAR

Influenseri Vanja i Strale svakog puta na drugoj lokaciji spajaju dvoje mladih. Šta danas vole mladi, gde izlaze na prvi sudar, i još mnogo veselih i šaljivih scena, videćete te u ovoj humorističkoj emisiji.

05

U STILU SA MAROM

Influenserka Mara Carica od sada odgovara na ozbiljne izazove. Njen glavni zadatak je da se obuče u stilu poznatih ličnosti, a da li je Mara dorasla baš svakom izazovu– pogledajte u novim epizodama naše lifestyle emisije!

06

KIMI'S TIME

KImi’s Time na Hajpu je luda vožnja kroz grad sa Kimijem i njegovim prijateljima influenserima. Nastavak je zabave koju ovaj jutjuber svakodnevno plasira kroz sadrzaj sa svog jutjub kanala KImi’s Life…

07

MEETUP

Kome je život dao sve ”na tacni”, a ko je prošao trnovit put do uspeha otkriva vam voditelj Milan Popović koji sa svojim gostima razgovara o njihovom putu do zvezda.

08

BEHYPE THE SCENE

Prva lifestyle emisija koja se detaljno bavi životima zvezda sa društvenih mreža. Ivana Milićević vam otkriva šta rade vaše omiljene ličnosti kada se kamere ugase.

09

CHIT CHAT

Nemanja Kovačević prikazuje poznate na jedan sasvim drugačiji način. Njegovi gosti su inspirativni i kreativni ljudi iz različitih svera našeg društva.

10

VA VANA PITA

Influenserka Vanja Veljić našim sugrađanima postavljam veoma škakljiva pitanja o aktuelnim temama, a odgovori koje dobija su još zanimljiviji.

11

ĆAO SVIMA SA EMILIJOM MILOJEVIC

Šta je aktuelno na tviteru ovih dana pod #caosvima saznaćete od jutjuberke Emilije Milojević.

12

CITY HYPE

Vaš detaljni vodič kroz gradska dešavanja. Šta rade poznati, koja su najvažnija dešavanja u gradu i još mnogo zabavnih stvari saznajte u novim epizodama CITI HYPE-a.

13

HYPE CHALLENGE

Slučajni prolaznici sada imaju priliku da se uhvate u koštac sa najvećim izazovima. Takmičare očekuju zanimljivi zadaci, a one najbolje očekuje i nagrada.

14

KRUPAN KADAR

Emisija o filmskoj industriji i njenim tvorcima, vodi vas kroz najinteresantnija dešavanja domaće i strane kinematografije. Saznajte kako nastaje jedno filmsko ostvarnje, kako se biraju glumci, pišu scenarija i prave setovi. Edukativna i kulturna emisija prikazana na zabavan način.

15

TOP LISTA

U moru pesama Filip bira samo one najbolje! Top lista vam predstavlja orginalne liste najslušajnijih domaćih i stranih hitova. Uživajte!

16

XFE XENDZO FIT EKIPA

Sve što ti je potrebno da dostigneš svoje fitnes ciljeve je  “XFE Xendzo fit ekipa”.  Emisija o zdravom načinu života koja će Vam pomoći da na pravilan način pristupite vežbanju i dođete do dugotrajnih rezultata.

picture
17

MOJIH 5

Predstavlja listu omiljenih pesama poznatih ličnosti! Saznajte šta slušaju naše najveće zvezde!

18

5 TO 5

Zanimljivi vodič  kroz 5 top ličnosti, fenomena , pojava. Pogledajte šta smo izdvojili za vas!

19

HYPE SCAN

Kratka emisija u kojoj vaše omiljene ličnosti odgovaraju na šaljiva, neobična i pre svega lična pitanja. Uživajte!

20

HYPE NEWS

Na  dnevnom nivou pratimo aktuelna dešavanja u svetu poznatih. Saznajte gde su i šta rade vaše omiljene javne ličnosti!

21

BLOCKBUSTER

Uvek u korak sa američkom box office listom. Saznajte koja su najaktuelnija filmska ostvarenje u domaćim i svetskim bioskopima, i šta nas čeka od novih filmskih atrakcija.

22

HOROSKOP

Ljubav, posao, zdravlje. Saznajte na šta danas treba da obratite pažnju.  Od ponedeljka do petka, pratite Vaš dnevni horoskop.

23

HYPE STYLE

U PRIPREMI

24

KAFA BEZ FILTERA

U PRIPREMI

25

NEDELJNO POPODNE S MARINOM

U PRIPREMI

26

IMPRESIVNO S RUŽOM RUPIĆ

U PRIPREMI

27

HYPE SPECIAL

U PRIPREMI

28

PRETRES

U PRIPREMI