KIJA KOCKAR

Kija Kockar je jedna od najpopularnijih javnih ličnosti u Srbiji. Rođena je u Zrenjaninu 26.maja 1989. godine. u Zrenjaninu gde je završila osnovnu i srednju školu. Pre nego se 2017. godine  proslavila pobedom u rijalitiju “Zadruga”, Kija jw diplomirala na Višoj hotelijerskoj školi u Beogradu i obišla skoro celi svet radeći posao stjuardese. Već tokom prvih nedelja boravka u rijalitiju postalo je jasn da će Kija postati miljenica publike, što je pobedom kasnije i potvrdila. Status uzora

Velikom broju ženske populacije i tinejdžera doneo joj je ozbiljnu muzičku karijeru po izlasku iz rijalitija tokom koje je bila članica popularnog benda “Ministarke”, a potom vladar svih muzičkih top lista u regiji kao solo iuvođač.

Pored hit pesama “Amorova strela”, “Zlatan, “Moj potpis”, “Ne vraćam se ja na staro”, te uspešnih dueta sa Djanijem i Stojom Kija je objavila i svoju autobiografsku knjigu “Moj potpis” koja je bila best seler. 2021. goodine postala je ekskluzivac “Hype” produkcije pole čega je bila gost jedne od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Ace Lukasa na njegovoj turneji po regionu. Kija trenutno radi na novim pesmama koje će pod “Hype” etiketom uskoro ugledati svetlost dana.